Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

ВР повернула тиловикам додаткові виплати у 30 тис. грн…

Депутати Верховної Ради проголосували за повернення додаткових “тилових” виплат військовим у розмірі 30 тисяч гривень, в тому числі службовцям військоматів…

Про це у Telegram повідомляє народний депутат Дмитро Разумков.

За його словами, правки до законопроекту, якими пропонувалося повернути виплати військовим, поліцейським, службі цивільного захисту, підтримали 254 депутати.

Разумков додав, що гроші військовим спрямують за рахунок обмеження зарплат топ-чиновників.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Для того, щоб зміни набули чинності, їх повинніі затвердити голова Ради Руслан Стефанчук і президент Володимир Зеленський.
***
З 24 лютого 2022 року додаткову грошову винагороду у розмірі 30 тисяч гривень виплачували військовим, які не беруть участь у бойових діях. Однак із 1 лютого 2023 року такі щомісячні виплати скасували.

Міністр оборони Олексій Резніков зазначив, що рівень фінансового забезпечення українських військових з 1 лютого цього року був підвищений приблизно на 30-35%. За його словами, додаткові виплати, як стимулюючий фактор – 100 тисяч і 30 тисяч гривень – залишені, але відбулися уточнення щодо того, хто саме має отримувати ці кошти.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності