Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Все, албанська мафія більше російською не дружитиме?..

Президент України Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Албанії Еді Рама підписали угоду про співпрацю між країнами. Зустріч представників держав відбулася у Тирані.

Церемонія підписання транслювалася на сторінці глави албанського уряду у Фейсбуці.

Підписана угода про співпрацю «зміцнює та сприяє дружбі між Албанією та Україною», зазначається у документі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Перед початком церемонії глава української держави нагородив Еді Раму орденом князя Ярослава Мудрого за підтримку України, і двоє лідерів підписали документ.
Також прем’єр-міністр Албанії виступив із заявою щодо допомоги Україні зі сторони ЄС та західних країн. Західні Балкани готові зробити свій внесок у боротьбу проти рф на тлі «виправдань» і «обмежень», наголосив він.

Президент України Володимир Зеленський розповів у деталях про свій візит до Албанії сьогодні, 28 лютого.

Нагадаємо, що албанські організовані злочинні угрупування (мусульмани із кодексом кровної помсти) уже давно тероризують ЄС та увесь тамтешній злочинний світ своєю необузданою жорстокістю та люттю, а її бояться навіть відомі італійська та корсиканські мафії. І це при тому, що сама Албанія являється крихітною балканською країною.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності