Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Вщент згоріло авто, у якому їхало 5 українців у Польщі (фото)

Дорожній інцидент стався в населеному пункті Тилич. Як пoвідoмляє сайт місцевої рятувальної служби, на шосе спалахнув автомобіль Chrysler Cruiser з українськими номерними знаками.

Під час прибуття рятувальників авто знаходилося посеред дороги, фактично заблокувавши рух транспорту. Водій, громадянин України, перебував поруч і пояснив, що загоряння сталося після того, як автомобіль врізався в бетонну дренажну трубу.

Чоловік спочатку стверджував, що крім нього в салоні нікого не було, однак це виявилася неправдою. Під час гасіння пожежі неподалік помітили 2-х постраждалих осіб, при цьому одна з них лежала на відстані 120 м від автомобіля. Усі двоє були в шоковому стані після аварії.

Потім у придорожніх зарослях знайшли ще 2-х пасажирів Chrysler, які також мали видимі ушкодження тіла. Усіх чотирьох госпіталізували: двох каретами “швидкої”, а для транспортування двох інших, які мали серйозніші травми, довелося викликати медичні гелікоптери.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Рятувальна операція, яка включала надання першої медичної допомоги постраждалим та прибирання рештків згорілого автомобіля з дороги, зайняла 3,5 години.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності