Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Всі дипломи про вищу освіту за останні два роки ВСУ поставив під сумнів

Верховний суд скасував увесь теперішній склад Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Пластикові дипломи про вищу освіту зразка 20-го і 21-го років фактично можуть стати недійсними. А все через рішення Верховного суду, який цього тижня скасував увесь теперішній склад Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Таким чином суд не просто зупинив акредитацію університетів, поставив під сумнів дипломи десятків тисяч людей, а й загрожує випускникам 2022 року.

Нацагенція, по суті, – головний орган вищої освіти в Україні, і давно визнана світовими інституціями.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Але, зважаючи на сьогоднішню кількість приватних університетів сумнівної якості, які повідкривали олігархи, можливо, суд вчинив логічно, щоб розібратися…

Тож рішення суду є настільки абсурдним, заявив керівник Нацагентства Сергій Квіт, що не варто й хвилюватися. Бо суд атакував фактично державну систему освіти.

Причому, не зрозуміло чому – остаточного вердикту ще ніхто не бачив. Але відчуття, що українців намагаються повернути в 90-ті роки з невиїзними університетськими дипломами, вже є.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності