Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Втеча З КОРАБЛЯ?

5stДепутати Івано-Франківської обласної ради вимагають від членів Партії регіонів скласти свої партквитки і вийти із партії. Таке звернення було прийнято днями на спільній сесії обласної, міської та районних рад Прикарпаття.
Депутат Івано-Франківської міської ради, регіонал Богдан Федьків засуджує силовий розгін майдану і запевняє, що питання про вихід із партії буде підніматися на засіданнях осередків Партії регіонів у області.
«У партію вступав кожен індивідуально, тому ми це будемо питання на своїх зібраннях обговорювати і так як вступали, люди мають право вийти із політчиної сили. Ніхто нікого не тримає. Думаю, що на засіданнях ми обов’язково це обговоримо і дамо оцінку подіям», – зазначив Богдан Федьків.
Особисто пан Богдан ще не визначився: залишатися у партії чи виходити. Проте, якщо події розгортатимуться так і надалі, то він не бачить сенсу залишатися у партії.
«Я ще не визначився для себе, але якщо керівництво партії, держави не отямиться, не змінить свого курсу і не змінить методів опонування іншим політичним силам, то я вважаю, що мені не місце у цій політичній силі», – підсумував один з очільників Івано-Франківської міської організації Партії регіонів.
Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності