Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Втопила власних дітей, забравши їх із гуртка (моторошне відео)

У Києві мати втопила у озері власних дітей: дівчинку 6 років та хлопчика на рік молодшого. Перед цим зателефонувала до гуртка, де діти займалися фігурним катанням та відпросила їх з уроку, пославшись та погане самопочуття, – повідомляє поліція Києва.

Горе-мати працювала у дитячому садку Києва, того дня на роботу вона не виходила.  П’яною чи неадекватною її не бачили жодного разу. Що найшло на жінку, та чому вдалася до настільки жорстокого вчинку не знає ніхто, та й сама вона після затримання губилася у свідченнях. Підозрювана повідомила, що власноруч втопила власних дітей, хотіла також покінчити з власним життям, та не змогла.  Затримали 36-річну громадянку неподалік Чернігова уже наступного дня після трагедії.

Все почалося з того, що батькові зателефонував невідомий і повідомив, що знайшов телефон його дитини. Він поїхав на зустріч, забрав телефон і поїхав за місцем проживання дітей і їх матері. Двері в квартиру були відчинені, а вдома нікого не виявилося”, – йдеться в повідомленні.

Батько відразу звернувся до правоохоронців. Поліцейські знайшли і затримали матір дітей, звати її Катерина, 1982 року народження.
Перед вбивством мати водила дітей поїсти в піцерію. Після цього відвела купатися в озері “Срібний Кіл”, де і втопила сина й дочку. Потім жінка пішла пішки в бік Чернігівської області, там її затримала поліція.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У всьому скоєному Катерина зізналася правоохоронцям, коли її привезли до водойми. За словами поліцейських, жінка вела себе спокійно і провину не заперечувала.

Два місяці проведе за гратами вихователька, поки з’ясовуватимуться всі обставини справи та її психічного здоров’я, – таке рішення прийняв Дарницький районний суд міста Києва сьогодні.

 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності