Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Втретє за місяць Блінкен відвідав Ізраїль, – Байдену десь потрібна швидка перемога перед виборами

Державний секретар США Ентоні Блінкен у п’ятницю, 3 листопада, прибув до Ізраїлю для зустрічі з прем’єр-міністром країни Біньяміном Нетаньяху та іншими високопосадовцями.

Про це повідомляє CNN.

Зазначається, що американський дипломат приземлився в Тель-Авіві разом із нещодавно затвердженим послом США в Ізраїлі Джеком Лью. Це третій візит Блінкена до Ізраїлю після нападу ХАМАС 7 жовтня.

У коментарях для ЗМІ перед від’їздом із Вашингтона в четвер Блінкен сказав, що планує поговорити з ізраїльським урядом про «триваючу кампанію проти терористичної організації ХАМАС» і «кроки, які необхідно вжити для захисту цивільних осіб».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Він також має намір обговорити заручників, яких утримує ХАМАС, і запобігання ширшому регіональному конфлікту.

Постійний потік цієї гуманітарної допомоги та постійний від’їзд цивільних осіб будуть ще одним ключовим предметом його розмов в Ізраїлі, сказав Блінкен у четвер.

Раніше видання The New York Times писало, що Блінкен закликатиме ізраїльський уряд організувати серію короткочасних пауз у військових операціях у секторі Гази.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності