Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

“Виборів до ВР не буде”, – значить будуть, чи навпаки…

Парламентські вибори у 2023 році мали б відбутися у жовтні. Проте зараз важко спрогнозувати, чи будуть вони організовані за планом.

Про це заявила очільниця партії «Слуга народу» Олена Шуляк.

«Ми знаємо, що в 2023 році (буде перемога – ред.). Ми ухвалювали бюджет перемоги, тому 2023 рік – це рік перемоги, для нас це однозначно. Але прогнозувати зараз вибори, розуміючи яка складна ситуація на фронті, це трошки блюзнірство», – наголосила вона.

Проте дискусії щодо майбутніх виборів уже відбуваються. Йдеться, зокрема, про використання відкритих списків і гендерну квоту жінок.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Є статистика, яка говорить про те, що на місцевих виборах 63% відмов – це були відмови жінок, які використовувалися просто як технічні кандидати», – зазначила Шуляк.

Також дискусії викликають голоси внутрішньо переміщених осіб й громадян, які перебувають за кордоном.

Компанія Amazon AWS надасть Україні додаткові 75 мільйонів доларів підтримки у 2023 році.

Кабінет міністрів схвалив законопроєкт, який пропонує скасувати державну підсумкову атестацію у 2022-2023 навчальному році.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності