Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Вибори без люстрації – черговий обман суспільства

Без люстрації кандидатів, без переходу до їх обрання за відкритими списками партій, без запровадження дієвого контролю за їхніми витратами цього не можна було робити.

Про це у своєму Фейсбуці написав голова громадського люстраційного комітету України Єгор Соболєв, передає УНН.
«Якщо Президент справді хоче позбутися зрадників в Раді – для цього найкраще оголосити воєнний стан. І діяти за законами військового часу. Збільшуючи Збройні Сили, переводячи економіку на потреби озброєння і позбавляючися зрадників на всіх рівнях.

Якщо Петро Порошенко переживає через зниження власного рейтингу – до чого тут країна?!», – написав Єгор Соболєв. На його переконання, поки рано мріяти про перезавантаження влади.

«Найкращі кандидати та виборці не зможуть відволіктися від справи оборони держави. А заробітчани від політики в цей час вкладуть десятки мільйонів доларів в телепіар і спокійно повернуться в парламент під новими брендами. Навіть такі як Ківалов, Шуфрич, Тігіпко можуть легко зробити це через скупку одного округу. Можливість чого їм люб’язно залишили. Нам треба серйозно думати, як цьому протистояти», – сказав Єгор Соболєв.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, 25 серпня Президент України Петро Порошенко розпустив Верховну Раду. А на 26 жовтня призначені вибори до неї.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності