Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Вибори скінчилися, а схеми ті ж, – Івано-Франківськ обігріватиме фірма з капіталом в 1 тис. грн

Замість збанкрутілої “Станіславської теплоенергетичної компанії” (СТЕКу) теплогенерацією та теплопостачанням опікуватиметься дві новостворені фірми: ТОВ “Івано-Франківськ теплогенерація” та ТОВ “Івано-Франківськ теплоенерго”. 

Про це свідчать дані з реєстрів youcontrol.

ТОВ “ІФТГ” засноване 28.08.2020 зі статутним капіталом 1 000 грн. ТОВ “ІФТЕ” засноване 17.06.2020 зі статутним капіталом 50 тис. грн. Юридична адреса першої фірми – чинна адреса збанкрутілої “Станіславської теплоенергетичної компанії”, вул.Індустріальна, 34.

Кінцевим бенефіціаром обидвох підприємств є мешканець села Плюти Обухівського району Київської області Кирюшин Артем Ігорович.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як інформував міський голова Руслан Марцінків, якого щойно громада 86% голосів переобрала на другий термін, Івано-Франківськ візьме в оренду на два роки котельню на вулиці Індустріальній, аби за цей час перевести споживачів на індивідуальне опалення. Водночас наразі у публічних реєстрах інформація про чинний договір оренди відсутня.

У коментарі журналістам директор комунального підприємства “Івано-Франківськтеплокомуненерго” Євген Герасименко підтвердив, що купуватимуть тепло у приватної фірми і продаватимуть населенню. Таким чином ризики недоплат та витрати по обслуговуванню абонентів повністю ляжуть на комунальне підприємство.
Є дві компанії, одна виробляє, інша транспортує тепло, ми заключимо з ними договори. Вони нам будуть давати тепло, а ми людям будемо виставляти тарифи. Продавати нам будуть по нашому тарифу”, – сказав Герасименко.
Також він повідомив, що обслуговуватимуть котельню працівники СТЕКу, які перейшли на роботу у дві нові приватні структури.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності