Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Вибухнуло авто на заправці в Тернополі

У Тернополі на газовій заправці вибухнуло таксі. Буцімто обійшлося без жертв.074b56e6c8d463a4bc9a29cd6dc552341981019b

За даними очевидців, випадок стався учора 16 серпня у день на газовій заправці по вулиці Галицькій.

В фірмі таксі Економ повідомили, що водій не ушкоджений. Водночас, інформації про причину вибуху та що буде зроблено для того, щоб подібні випадки не повторилися, у неї не було.

В обласному управлінні Держслужби з надзвичайних ситуацій повідомили, що до них виклик не надходив і рятувальники не залучалися для гасіння вогню.

В управлінні патрульної поліції в Тернопільській області кажуть, що про ситуацію знають, але виклику у них теж не було. Не виїжджали на місце й інші спецслужби.
А на АГНКС “Фактор нафтогаз” спершу заперечували, що такий випадок був. Але в’їзд до колонки з газом метаном загороджений, а на самій колонці помітні пошкодження. Згодом на заправці сказали, що вибух трапився через те, що вирвало вентиль з балону. А водій, згідно з правилами, в момент заправки був за межами авто, тому і не постраждав. Від інших коментарів відмовились.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Метанові балони не перевіряють, бо в Тернополі та в області навіть немає структури, яка цим займається, а газ метан, як пояснює експерт, накачується під тиском в 200 атмосфер, це дуже великий тиск. Якщо такий тиск різко вивільнити, то він наносить серйозні руйнування, – пояснюють фахівці.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності