Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ВИХОДЯТЬ, ЩОБ НЕ СТАТИ «ВИКЛЮЧЕНИМИ»?

Депутат з фракції БПП, заступник голови комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Віталій Купрій звинуватив Порошенка в дестабілізації ситуації в Дніпропетровській області та оголосив про вихід
з фракції.

Про це він написав у Facebook.

За його словами, дане рішення було спровоковане заявою глави СБУ Валентина Наливайченка про причетність керівництва Дніпропетровської ОДА до вбивства співробітника СБУ у Волновасі і про те, що відбулися допити у цій справі.

«Я в п’ятницю сам особисто був присутній на допиті Корбана та Олійника в СБУ. Там взагалі не піднімалось питання вищезгаданого злочину, який взагалі був скоєний лише наступного дня в суботу, – пише Купрій. – Я переконаний, що пан Наливайченко зробив провокаційну заяву на вимогу президента Петра Порошенка, який фактично дестабілізує державну владу в регіоні. Знаючи, скільки зробило для збереження державності керівництво Дніпропетровської області, як рішуче воно бореться з нащадками режиму Януковича, можу заявити про свою незгоду з рішенням Петра Порошенка».
Віталій Купрій також нагадав Порошенку про обіцянку продати «5 канал», заявив, що президент затягує створення Антикорупційного бюро і блокує процес розсекречення документів у справі Гонгадзе. Крім того, на думку Купрія, керівництво Генштабу – непрофесійне, а в Україні діє принцип «виборчого правосуддя».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У той же час, ще один депутат від «Блоку Петра Порошенко» – Андрій Денисенко – теж заявив про вихід з фракції.
Нагадаємо, раніше голова СБУ Валентин Наливайченко заявив про те, що керівництво Дніпропетровської області в особі Олійника і Корбана нібито погрожувало співробітникам СБУ.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності