Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Виявляється, Єлизавета ІІ воювала проти Бандери і Шухевича, – мзс рф збожеволіло остаточно

Після того, як стало відомо, що представників росії, білорусі та М’янми не запросили на похорон Її Величності Королеви Єлизавети II в МЗС росії, відомстві Лаврова, заявили, що Єлизавета II у лавах тероборони “боролася з Бандерою та Шухевичем”.

Прес-секретар МЗС росії Захарова відреагувала на відмову Британії запросити представників рф на похорон королеви:

“Це особливе блюзнірство перед пам’яттю Єлизавети II, яка, як відомо, служила в роки Другої світової війни в лавах територіальної оборони британських збройних сил, що билися з нацистами та їх українськими посібниками – С. Бандерою та Р. Шухевичем. А зараз британські еліти на їх стороні”.

Психіатри ж припускають, що після таких слів Захарова і керівник її відомства Лавров остаточно збожеволіють, коли довідаються, що в роки ІІ-Світової і після Мі6 підтримувала ОУН та УПА (за інформацією радянського агента Кіма Філбі така співпраця Мі6 і ОУН-УПА почалася у 1949 році), а отже покійна королева, за російською логікою, повинна була б бути англо-гуцулкою і соратницею Бандери, Стецька та Шухевича… )))

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності