Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Вилами та лопатою на Тернопілі зводять рахунки із суперницями

Колоті рани і численні забої виявили на тілі 19-річної уродженки Кременеччини.

У поліції повідомили, за попередньою інформацією агресію у підозрюваної викликали ревнощі. Жителька районного центру застала у будинку свого знайомого з невідомою молодицею. Вона Нападниця почала з’ясовувати стосунки, але хлопець розмовляти відмовився і залишив дівчат наодинці.

Це розізлило підозрювану і вона почала бити непрохану гостю спочатку металевою трубою, потім совковою лопатою і вилами. Усі удари наносила в область голови і тулуба.

Поліцію підозрювана викликала сама. Працівники слідчо-оперативної групи, які прибули на місце події, виявили труп дівчини на дивані. Рани потерпілої виявилися несумісними із життям. Від отриманих тілесних ушкоджень дівчина померла на місці злочину.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зловмисниця у скоєному зізналася. Її затримали відповідно до статті 208 КПК. Дана подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 ККУ – умисне вбивство.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності