Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ВИМАЛЬОВУЮТЬСЯ ПЕРШІ КАНДИДАТИ ДО ВР ПО ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ

Одне з джерел в партії ВО «Свобода» проінформувало «ЗЛ», що мажоритарним кандидатом від політсили на позачергових парламентських виборах по ОВК № 83 в місті Івано-Франківську буде висунуто Андрія Грималюка, депутата міської ради, бійця «Айдару».

222-1Це рішення цілком логічне. Адже, коли значна частина політологів сьогодні сумнівається в прохідності цієї партії до парламенту через численні компроментуючі ситуації, в які не одноразово попадали її представники, хто може мати більше шансів на людські голоси, як не кандидат-мажоритарник, який є учасником АТО?

Інше джерело з Проводу цієї ж партії повідомляє, що інший свободівець, який у 2012 році здобув перемогу на цьому окрузі, Олександр Сич, увійде в першу п’ятірку списку ВО «Свободи». По списку балотуватиметься і народний депутат Руслан Марцінків.

Подейкують, що по Івано-Франківську свої сили пробуватиме і Юрій Соловей, але відомо, що він йтиме по Косівщині… А ось його колега Володимир Чорноус, кажуть, що таки йтиме по обласному центру від Громадянської позиції Гриценка. А від Порошенка тут слід чекати ударівця Андрія Корнієнка…

2 - ВИМАЛЬОВУЮТЬСЯ ПЕРШІ КАНДИДАТИ ДО ВР ПО ІВАНО.1Несподіванкою для багатьох виявилася заява для інтернет-сайту Стик прикарпатського революціонера Михайла Бойчука, більш відомий широкому загалу за прізвиськом «Хімік».Він теж вирішив спробувати свої сили на цих виборах.
«Я йду на вибори, щоб знищити корупцію, кумівство та посібництво», – прокоментував своє рішення Стику активіст. А щодо конкурентів «Хімік» був лаконічним: «Нема в мене конкурентів»…

Також цікаво, що про свої наміри ще поки не оголосили чинний міський голова Віктор Анушкевичус, нардеп Олександр Шевченко та ще один герой АТО Петро Шкутяк, а шанси на перемогу в останнього є чи не найбільшими з усіх вище перелічених…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Часу на реєстрацію усіх кандидатів в ЦВК залишилося не так вже і багато, тому скоро побачимо увесь список тих, хто боротиметься за прихильність виборців на цьому окрузі.

Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності