Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ВИПУСКНІ. САМІ ПРОПОНУЄМО, потім НАРІКАЄМО

Після недавнього повідом­лення у соц­мережах матері випускниці, щодо того, що в Івано-Франківській ЗОШ № 1 батьківсь­кий комітет за «рекомендацією директора» оцінив майбутній випускний 50 дітей у 90 тис. грн. (без урахування бенкету для самих учнів та батьків), начальник міського управління освіти і науки Наталія Микула каже, що організація випускних вечорів і збір коштів на них ініціюють самі батьки. І з нею тут не можна не погодитися, адже як зазначають експерти-криміналісти, понад 50% усіх насильств стаються зі згоди самої жертви…

Як зазначила Микула, в минулому році в місті тільки 9 освітніх закладів мали так звану «другу частину святкування». Тому вона закликає батьків утриматися від святкувань, з цим погоджуються й декотрі місцеві журналісти на своїх сторінках у соцмережах, які теж нещодавно мали власних випускників та випускниць.

«Хотіла б звернутися до батьків – ​не ініціюйте збори коштів і проведення випускних. Завдання освіти дати знання і вручити атестат. Ви самі ініціюєте збір коштів на випускні, а потім просите нас з вами боротися», – ​каже Микула.

Підготував Іван Луйко

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності