Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Виробник Xiaomi заблокував свої смартфони в анексованому Криму та підсанкційних країнах

Виробник смартфонів Xiaomi заблокував свої апарати в окупованому Росією Криму, а також на Кубі, в Ірані, Сирії, Північній Кореї та Судані, які потрапили під санкції країн Заходу.

Про це повідомляє XDA-developers.

Користувачі смартфонів в соцмережах із зазначених регіонів поскаржилися на відключення нових апаратів і повідомлення про те, що політика Xiaomi «не дозволяє продаж або надання продукту на вказаній території».

Імовірно, Xiaomi таким чином почала боротьбу з нелегально ввезеною продукцією, але теоретично це може торкнутися багато більшого числа користувачів по всьому світу. Поки під блокування потрапило лише певне коло власників смартфонів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЗМІ і частина користувачів у соцмережах зазначають, що блокування можна обійти після перепрошивки операційної системи. Також блок не працює на апаратах, які були активовані в інших регіонах, а потім ввезені на «закриті» території.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності