Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

“Вишиванки є різних кольорів, тільки б партія знайшлася”, – девіз наступних виборів на Прикарпатті і в Україні

Виноградник, міняє партії
Виноградник, міняє партії

Подією минулого тижня в Івано-Франківську і водночас ознакою початку виборчих перегонів на Прикарпатті стала новина про те, що депутат обласної ради Тарас Виноградник цього разу пристав до партії ВО “Платформа громад”, яку очолює його колега по облраді ексголова ІФ ОДА Олег Гончарук.

Про це іронічно повідомляє місцева ІА Правда з посиланням на ІА Ратуша.

«ПЛАТФОРМА ГРОМАД» ЗІБРАЛА ПРОФЕСІОНАЛІВ У РІЗНИХ СФЕРАХ З УСІЄЇ ОБЛАСТІ. ВСІ МАЄМО РІЗНИЙ ДОСВІД, АЛЕ УСІХ НАС ОБ’ЄДНУЄ ОДНЕ – БАЖАННЯ БАЧИТИ СВІЙ КРАЙ ТА СВОЇ ГРОМАДИ УСПІШНИМИ Й БЛАГОПОЛУЧНИМИ. ВПЕВНЕНИЙ, ЩО, АКУМУЛЮВАВШИ НАШІ ЗНАННЯ ТА ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ, МИ ЗМОЖЕМО ЕФЕКТИВНО ПРАЦЮВАТИ НА РОЗВИТОК ПРИКАРПАТТЯ», – коментує сам Виноградник.

Як повідомляє інша місцева ІА Галицькі гроші, раніше, у попередньому коментарі агенції, пан Виноградник розповів, що розглядає різні варіанти, й візьме участь у виборах від іншої партії, якщо йому запропонують.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Варто зазначити, що на цей час діючий депутат облради Тарас Виноградник є членом партії і водночас заступником голови Івано-Франківської обласної організації “Народний Рух України” і поки не повідомляв про вихід з партії, у яку прийшов під час цієї каденції з партії “Самопоміч”, обласну організацію якої він очолював і від якої був обраним депутатом.

Зазначимо, що політична партія «Об’єднання “Самопоміч”» заявила про участь у місцевих виборах 25 жовтня 2020 року. Рішення було прийнято на XXII з’їзді партії 15 серпня. Про це повідомила прес-служба партії та Оксана Сироїд..

Нагадаємо, Тарас Виноградник має давню політичну кар’єру. Спершу він балотувався до Івано-Франківської міської ради за списками УРП «Собор», але ця спроба провалилася, – пишуть “Галицькі гроші”.

Врешті вирішив покинути лави соборівців і за підтримки “Зелених” у 2012 році він балотувався до Верховної Ради України, але удача знову відвернулася.

У 2015 році Тарас Виноградник опинився у партії «Самопоміч», де очолив обласний осередок і став депутатом Івано-Франківської обласної ради.

Здавалося б, все добре, аж раптом у партії «Самопоміч» стається розкол, причина якого – внутрішні конфлікти серед членів партії. Тарас Виноградник покинув партію й вступив до Народного Руху України“.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Виноградник, міняє партії

Для об’єктивності, слід визнати, що Тарас Виноградник не єдиний на Прикарпатті, а тим більш в Україні, депутат і кандидат, який за свою кар’єру встиг приміряти до себе багато політичних партій. Уособленням саме таких політиків, з легкої руки прикарпатських ЗМІ, і став Виноградник.

Як говорить сучасна українська народна приказка: “Вишиванки є різних кольорів, тільки б партія знайшлася…

Ну, а в соцмережах дописувачі, кепкуючи, пропонують робити ставки: в якій політичній силі, чи від якої, на наступних виборах йтиме цей одіозний місцевий політик?

Використано фото з новин місцевих ЗМІ та соцмереж

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності