Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Вивід російських військ з Придністров’я відміняється

Самопроголошена «Придністровська Молдавська Республіка» відмовилася від виведення зі своєї території військ Росії. До цього закликає резолюція Генасамблеї ООН.

Як говориться в повідомленні на сайті «МЗС ПМР», «російські військовослужбовці в Придністров’ї виконують виключно завдання щодо забезпечення стійкого миру і безпеки, і ніяких інших збройних сил РФ, крім миротворчих, на території Придністровської Молдавської Республіки немає». А та звані миротворці залишатимуться на території ПМР до остаточного врегулювання взаємовідносин між Придністров’ям і Молдовою.

Раніше Прем’єр Молдови закликав Росію прибрати війська з ПМР. Також влада Молдови пообіцяли пред’явити РФ рахунок за Придністров’я. І саме РФ в квітні заявляла про свій намір вивести з Придністров’я через коридор територією України після домовленостей із офіційним Києвом.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності