Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Вивозив контрабандою шоколад? – Порошенка не випустили за кордон. Каже, на саміт, – Медведчук не вірить (фото)

Народна депутатка від Євросолідарності Ірина Геращенко заявила, що п’ятого президента Петра Порошенка ДВІЧІ не пропустили через державний кордон 27 травня, хоча він входить до парламентської делегації, яка має відвідати засідання ПА НАТО у Вільнюсі.

У своєму Telegram-каналі Геращенко написала, що розпорядження про відрядження народних депутатів підписав голова Верховної Ради Руслан Стефанчук.

«Але увечері Порошенка не пропустили через кордон. Без пояснення причин. Прикордонники на пункті перетину Рава-Руська несли якусь нісенітницю про “підроблене чи скасоване розпорядження”, хоч всіх інших депутатів, чи то слуг, що інспектують курорти Італії, чи то ОПЗЖ, що вивозять коштовності, випускають з країни без жодних проблем», — стверджує вона.

За словами Геращенко, Євросолідарність розцінює інцидент як «замовлення влади, яка продовжує війну з Порошенком».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Прикордонники в коментарі Українській правді підтвердили, що п’ятий президент був на території КПП Рава-Руська близько 23:45.

Пресслужба Євросолідарності також опублікувала копію розпорядження, де вказано, що Порошенко входить до делегації. Раніше 27 травня в партії повідомляли, що нардеп братиме участь у засіданні ПА НАТО 29-30 травня у складі парламентської делегації. Держприкордонслужба та голова Верховної Ради поки не коментували цю інформацію.

Згодом, цього ж дня пообіді Петро Порошенко ще раз спробував перетнути кордон на цьому ж пункті пропуску, і знову його не випустили… І тільки аж за третім разом йому вдалося таки виїхати.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності