Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ВИЗНАЧИЛАСЯ З КАНДИДАТАМИ

Допоки інші партії в Галичині ще побоюються офіційно заявляти своїх кандидатів на крісла міських голів (навіть Садовий зі своєю «Самопоміччю» ще не робив офіційних заяв щодо свого повторного балотування на пост міського голови Львова, – ред.), прикарпатська «Батьківщина» уже з кількома з них офіційно визначилася. Принаймні на крісла мера Калуша та Івано-Франківська.

Якщо іншого кандидата на пост міського голови калуських промисловців ніж Ольга Сікора й годі було сподіватися, адже вона тут і раніше не одноразово висувалася від цієї партії, то ім’я Любомира Слободяна, як кандидата на крісло мера обласного центру Прикарпаття стало несподіваним, хоча й дещо прогнозованим.

Так два тижні тому івано-франківська обласна «Батьківщина» провела конференцію, на якій обговорили кандидатів на місцеві вибори 2015 року.

В місцевій організації партії з метою відсіву до безпосереднього висування вже сформували список з 110 людей, які претендуватимуть на мандати в обласній раді.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також було названо двох затверджених кандидатів: Любомира Слободяна, який боротиметься за крісло міського голови Івано-Франківська, та Ольгу Сікору, яка вчергове змагатиметься за таку ж посаду у Калуші.

Цікавим залишається запитання, хто поведе команду «Батьківщини» в обласну раду, адже на перший номер партії претендують окрім незмінного Дмитра Шлемка ще й Василь Гладій та Олександр Левицький.

Підготував Іван Луйко

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності