Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Вже й новий польський Прем’єр не може розблокувати кордон…

Польська сторона знову заблокувала рух вантажівок навпроти пункту пропуску «Медика – Шегині».

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

«За наявною інформацією від польських прикордонників, сьогодні близько 09:00 на території Польщі на дорозі перед пунктом пропуску «Медика», суміжному з українським пунктом пропуску «Шегині», поновилося блокування руху для вантажного транспорту. В зв’язку з цим ускладнення руху можливе як на виїзд з Польщі, так і на в’їзд», – йдеться у повідомленні.

Зараз на в’їзд до України на території Польщі очікують близько 800 вантажівок, раніше організатори таких дій на території Польщі заявляли, що не планують перешкоджати руху автобусів та легкового транспорту.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Прикордонники України продовжують вживати заходів щодо відстеження ситуації, уточнення взаємодії із польськими колегами щодо порядку подальшого пропуску вантажного автотранспорту та категорії вантажів, які будуть пропускатися через кордон.

Зранку пункт пропуску на кордоні з Польщею «Шегині – Медика» не блокувався польською стороною. Рух вантажівок там відбувався.

Прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск заявив, що буде переконувати польських перевізників не використовувати блокаду кордону з Україною в якості методу захисту своїх інтересів.

А новий прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск заявив, що буде переконувати польських перевізників не використовувати блокаду кордону з Україною в якості методу захисту своїх інтересів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Мій уряд і я особисто будемо робити все, блокують вони (кордон) чи ні, щоб ефективно захищати їхні інтереси – в цій нерівній конкуренції з українськими перевізниками сьогодні», – наголосив прем’єр.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності