Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

ВЗЯЛИ НА ХАБАРІ У $150 ТИС.

Цього понеділка, 30 листопада, у Києві на хабарі в $150 тис. (див. фото) погоріли екс-прокурор та зас­тупник прокурора Подільського району. Як виявляється одним із затриманих є родич і протеже екс-голови ЦВК Сергія Ківалова.

Цю ж інформацію підтверджує на своїй сторінці у Facebook і Антон Геращенко:

«Після сьогоднішнього затримання родича Сергія Ківалова, колишнього прокурора Шевченківського району Києва Сергія Нечипоренка на хабарі в 150 тис. доларів, ця справа може стати ще одним з лакмусових папірців для перевірки на міцність української правоохоронної системи, після справи «діамантових прокурорів», – ​пише Геращенко.

За його словами, родич Сергія Ківалова був «недоторканним для правоохоронної та судової системи».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Це був небожитель, вершитель доль! А зараз він лежить мордою на асфальті!», – ​каже радник міністра внутрішніх справ.
Геращенко додає, що символічним є те, що затримання цієї людини відбулося в день другої річниці силового розгону студентського Майдану, що «послужив одним з детонаторів Революції Гідності, яка стерла з лиця землі режим Януковича».
Народний депутат вважає, що важливо щоб тепер у прокурорів і слідчих, і їхніх начальників «вистачило сил і бажання проявити принциповість і довести цю справу до суду».

«А ми їм у цьому допоможемо!», – ​стверджує Геращенко.

Радник Авакова каже, що Ківалов бреше, коли заперечує родинний зв’язок з Нечипоренком.

«Вся кар’єра Сергія Нечипоренка проходила під патронатом Сергія Ківалова, зважаючи на їхні близькі родинні стосунки», – ​сказав Геращенко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності