Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Ядерні військові навчання розпочала Росія

Росія розпочала ядерні навчання із запуском балістичних та крилатих ракет. Володимир Путін разом із Олександром Лукашенком спостерігає за пусками із ситуаційного центру.

Старт навчанням дав президент РФ Володимир Путін, заявив прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков у коментарі агентству «РІА Новини».

Раніше президент США Джо Байден заявив, що столиця Київ може стати мішенню для Росії, але він не думає, що Путін розглядає можливість застосування ядерної зброї.

«У нас є підстави вважати, що російські сили планують і мають намір атакувати Україну наступного тижня, найближчими днями. На даний момент я переконаний, що він ухвалив рішення», — заявив Байден журналістам у Білому домі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Найближчими днями збройні сили Російської Федерації мають намір вторгнутися в Україну. Серед цілей – столиця Київ, заявив президент Сполучених Штатів Джо Байден.

Європейська комісія розробила міцний та всеосяжний пакет санкцій разом із США, Великою Британією та Канадою на випадок вторгнення Росії в Україну.

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Україна скористається шансом для дипломатії. Проте ніхто не знає, «які думки у голові» у президента Росії Володимира Путіна.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності