Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Як і хто розливає ЗАКАРПАТСЬКИЙ КОНЬЯК знає поліція Мукачева (фото)

Всього було вилучено продукції на близько 450 тисяч гривень.

В Управлінні національної поліції Закарпатської області, зазначають, під час санкціонованого обшуку у підпільному цеху було виявлено 16 пластикових та металевих єдностей з речовиною коричневого кольору із різким запахом спирту загальною ємністю 5 900 літрів та 200 скляних пляшок по 0,5 літра з прозорою речовиною з різким запахом спирту без марок акцизного податку України.

Все було вилучено та відправлено на експертизу.

Відкрито провадження за ч.2 ст.199 ККУ, тобто виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут марок акцизного податку в особливо великому розмірі.Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з конфіскацією майна.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На даний час вживаються заходи щодо встановлення можливих спільників, причетних до вказаного кримінального правопорушення.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності