Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Як лікам не бути дорогими, коли такі ціни оренди аптечних приміщень? – Івано-Франківськ

Чи звертали коли-небудь українці, як різняться ціни в аптеках різних мереж чи дрібних ФОПів на одні й ті самі ліки буквально на одній вулиці, не кажучи про міста? Напевно, що так. Але чому? – Мабуть тому, що ніхто не контролює цін, гонорари, курорти і семінари дистриб’юторам, зарплата працівникам і… космічні ціни оренди приміщень під аптеки, принаймні так частково пояснює це наступна новина:

Днями в Івано-Франківську, місті, що лідирує по Україні за кількості аптек, обмінників валют та церков на квадратний кілометр, відбувся аукціон на право оренди комунального майна – нежитлових приміщень площею якісь 52,1 кв. м, котрі розташовані на першому поверсі в будинку за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 36.

Участь у торгах взяло четверо учасників – ТОВ “ІВА-ФАРМ”, ТОВ “ПЕРША”, ТОВ “ФАРМАЦЕВТИЧНА КОМПАНІЯ “ЗДОРОВА ЛЮДИНА” та ФОП Бабічук Дарина Іванівна. А стартова ціна лоту становила – 12 641,30 грн (без ПДВ), – повідомляє  Департамент комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради.
Найбільшу суму місячної оренди приміщення запропонувала ФОП Бабічук Дарина Іванівна – 120 тис гривень (майже 4 тис. доларів США).
Таким чином завдяки аукціону вартість оренди приміщення в центрі Івано-Франківська, де сьогодні і без цього є кілька десятків аптек, зросла у 10 разів

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності