Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Як українські автовласники модифікують Smart

Мікроавтомобілі Smart стали популярними завдяки своїй компактності та ціні. Щоб виділитися із потоку, українці тюнінгують такі машини.

Двигун такий малий, як і машина. Форсувати його нема сенсу. Це зменшить ресурс. Крім цього, можна знайти версію Brabus. Саме у такій версії деяким власникам вдавалось розганяти до 200 км/год Smart Fortwo.

Для зміни екстер‘єру використувують інші колісні диски, ексклюзивні кольори та аерографію. На українських Smart можна побачити як диски фірми BBS, так і хромовані суцільні колеса під класику.

В Україні також існує розпочатий проект перетворення Smart Fortwo на джип. Це не єдиний такий тюнінг міського автомобіля — на Львівщині є Smart Fortwo, який перетворили на багі. Основні технічні доопрацювання позашляхового Smart, які кардинально змінили його первісне призначення — це підвіска McPherson, яку переробили у двоважільну конструкцію з пружинною стійкою. Все це зібрали з саморобних деталей, а також вузлів від Honda, Mitsubishi, Volkswagen.Гальмівна система на обох осях — дискові механізми від ВАЗ. Її власник обрав із досвіду експлуатації попередніх всюдиходів на користь дешевизни гальмівних колодок, яких за умов трофі-рейдів вистачає на 1 тис. км.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Радіатор встановили більшого об’єму від Honda, а трансмісія отримала саморобні понижувальні ланцюгові колісні редуктори, в яких із заводських деталей використовували лише підшипники – все інше кастом.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності