Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Невідома Історія

Як живеться колишній першій-леді України… Людмила Янукович в Криму

Людмила Янукович, дружина втікача до РФ колишнього президента України Віктора Януковича, після початку війни на Донбасі переїхала до окупованого Криму, де і живе останнім часом.70-річна жінка займає особняк площею 1,2 гектара з власним гальковим пляжем у курортному селищі Відрадне. У неї є охорона.

Населений пункт розташований на самому березі моря між селищами Клевань, Микита і Ялтою. На ділянці колишньої дружини екс-президента є триповерхова вілла площею 2345 квадратних метрів, котеджі для відпочинку на березі моря, будиночки для обслуги, спа-центр, басейн, тенісний корт, альтанки, господарські приміщення тощо.

Вілла знаходиться на колишній території кримського науково-дослідного інституту виноградарства і виноробства «Магарач». У 2003 році тоді ще прем’єр Янукович отримав цю землю, відібравши її у інституту, а у 2004 році там побудували віллу.

У 2015 році ринкова вартість цієї садиби з ділянкою, пляжем і спорудами оцінювалася у 25 мільйонів доларів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За інформацією розслідувачів, всі підходи до особняка перекриті залізними воротами. А сама Людмила Янукович майже не з’являється на публіці.

Крім будинку, в анексованому Криму Людмила Янукович володіє своїм бізнесом. Зокрема, мережею магазинів продуктів «Меркурій» у Севастополі, яка створена через систему посередників.

В «Меркурії» торгують продуктами, які заборонені для ввезення в РФ, наприклад, французькими сирами та іспанськими м’ясними делікатесами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колишній президент Віктор Янукович у Сочі через суддів «віджав» ділянку з озером в заповідній зоні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А тим часом квартиру президента-втікача Віктора Януковича в Києві на Оболонській набережній, площа якого становить 240 квадратних метрів, здають в оренду всього за 30 тисяч гривень в місяць.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності