Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Яка зарплата допоможе українцям забезпечити старість

В Україні найближчим часом планується значне поповнення Пенсійного фонду. Відповідну заяву зробив президент Петро Порошенко. За словами експертів, такі прогнози робити зарано, адже слід враховувати багато факторів. Зокрема, підвищення мінімальної заробітної плати.Цього року після збільшення рівня доходу на 1600 гривень, Пенсійний фонд отримав додатково близько 14,8 млрд гривень, але навіть ця сума не може повністю покрити дефіцит.

Щоб повернути наповнення фонду до належного рівня та забезпечити українцям безбідну старість, кожен громадянин повинен у середньому отримувати не менше 9200 гривень на місяць, за умови, що кількість робочих місць у найближчий час скорочуватися не буде.

За даними Пенсійного фонду, щороку українцям призначають близько чотирьох-п’яти сотень нових пенсій, але вони досі відстають від призначених у 2016 році.

Загальна кількість людей, які отримують виплати — 12 мільйонів, тобто щоб покращити загальну економічну ситуацію, варто підвищувати зарплати поетапно та на більш значний відсоток.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності