Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Якщо через тривогу в и не встигли на потяг, що робити, – пояснює УЗ

Українці, які не встигли на потяги через повітряну тривогу 2 січня, зможуть сісти на інші рейси тих же напрямків протягом доби.

Про це повідомляє УЗ.

«Пасажирам, які не встигли на потяги через тривалу повітряну тривогу по різних регіонах, що провідники та стюарди Укрзалізниці допустять вас на наступні рейси аналогічного напрямку протягом доби», – йдеться в повідомленні.

При цьому в УЗ допоможуть знайти вільні місця на таких рейсах, для цього треба зв’язатися з онлайн-підтримкою у месенджерах (Viber, Telegram, Facebook, Apple Messages), застосунку або телефоном 0 800 503 111.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Крім того, пасажирські, евакуаційні, медичні та інші поїзди Укрзалізниці, включно з Kyiv City Express та Dnipro City Express, під час повітряної тривоги курсують за графіком.

«Посадка та висадка здійснюється через підземні переходи за їх наявності, очікування на рейси обов’язково в укриттях», – нагадали залізничники.

У ніч на 2 січня Росія запустила по Україні кілька десятків ударних дронів.

У Києві пролунала серія вибухів сьогодні вранці 2 січня. В місті та області працює ППО.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У Кропивницькому Кіровоградської області пролунали звуки вибухів сьогодні вранці 2 січня. По всій території України оголошена повітряна тривога.

Оприлюднено перші наслідки ракетної атаки на Київ.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності