Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Якщо Данілов каже, що з провалу поїздки до США не варто робити трагедію, значить…

У Сполучених Штатах Америки ще не дійшли консенсусу щодо бюджету на наступний рік, де закладена підтримка України. Однак трагедію з цього робити не варто, прокоментував затримку допомоги від США секретар РНБО Данілов. І вже після цих його слів стає дійсно підозріло страшно…

Візит президента України Володимира Зеленського до США розпочався з його зустрічі з міністром оборони Ллойдом Остіном та головою Об’єднаного комітету начальників штабів генералом Чарльзом Брауном.

Як повідомив Зеленський, переговори відбулися у Національному університеті оборони США.

«Обговорили виклики для глобальної безпеки, розвиток подій на фронті та подальшу українсько-американську співпрацю у сфері оборони. Я вдячний США за виконання наших домовленостей, особливо щодо посилення протиповітряної оборони, а також міністру Остіну та генералу Брауну за їхнє особисте лідерство», – розповів президент.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На 12 грудня у Зеленського заплановані зустрічі з Байденом та американськими сенаторами: лідер більшості Демократичної партії у Сенаті Чак Шумер та лідер меншини Республіканської партії Мітч Макконнелл запросили президента України виступити на зустрічі всіх сенаторів.

Зеленський також розраховує зустрітися у Вашингтоні з директоркою-розпорядницею МВФ Крісталіною Георгієвою.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності