Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Якщо король, то вже не мужик? – цей сучасний ліберальний Захід

55-річному синові королеви Данії Маргреті II приписують інтрижку з мексиканською світською левицею після того, як іспанський журнал Lecturas опублікував фотографії спадкового принца Фредеріка з Женев’євою Касановою під час його приватної поїздки до Мадрида.

Їх бачили на одній із виставок у Мадриді і одразу ж написали, що данський принц зраджує дружину.

Женев’єва для журналу HOLA! прокоментувала ситуацію: «Я категорично заперечую заяви, які передбачають романтичні стосунки між мною та принцом Фредеріком. Будь-яка заява такого типу не тільки повністю позбавлена правди, а й зловмисно спотворює факти. Це вже в руках моїх адвокатів, які подбають про відповідні кроки для захисту мого права на честь, правду та конфіденційність».

Повідомляється, що спільний друг кронпринца Фредеріка та Женев’єви не зміг супроводжувати принца на художню виставку через хворобу та попросив дівчину піти замість нього.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Вона погодилася, а після відвідин виставки вони з принцом вирушили прогулятися парком Ель-Ретіро і повечеряли в ресторані El Corral de la Morería у самому серці Мадрида.

Очевидно, преса піднесла цю «прогулянку» як щось романтичне. Звернулися навіть за коментарями до данського королівського палацу, але дружина Фредеріка — кронпринцеса Мері — відмовилася будь-що коментувати.

Загалом датчани повинні пишатися, що їх принц не імпотент, що йому подобаються красиві жінки, а головне, що він – не педик, як це модно тепер поміж лібералів…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності