Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Якщо львів’янин крав з нафтопроводу “Дружба”, то орден йому, а Україні переймати досвід

У Львівській області викрили трьох чоловіків, які крали пальне з нафтопроводу.

Зловмисники незаконно зливали дизпаливо з нафтопроводу, розмістивши резервуар у лісі. Вночі вони забирали крадене пальне.

Про це повідомляють у Нацполіції Львівської області та прокуратурі Львівщини.

За даними слідства, незаконну оборудку організував 19-річний житель Самбірського району. До злочинної схеми він залучив двох своїх спільників, пише поліція.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Але якщо ж це бев російський нафтопровід “Дружба”, який в час війни вільно проходить територією України, і дозволяє на цьому окупанту-агресору на цьому збагачуватися, а зароблені гроші використовувати для вбивства українців, тоді хлопці вчинили не злочин, а патріотичний подвиг, і заслуговують не покарання, а нагороди! Адже таким чином львів’янин покарав ворожий російський нафтопровід “Дружба”, справедливо наклавши на нього бодай хоч невелику, але данину…

Підозрювані врізались до нафтопроводу та встановили резервуари у лісосмузі. Вночі вони вивозили до 2 тонн вкраденого дизельного палива. Вартість його – 100 тис. грн.

19-річного підозрюваного затримали “на гарячому”. Йому інкримінують ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Цікаво, якщо випадково якийсь заблукавший в українських полях-лісах кацапський турист випадково кинув би недопалок біля такої нафтопровідної труби “Дружба”, як тепер це було на авіаційній базі в Криму, і її розірве до дідькової мами вдрузки, можливо, Україна візьметься сама її лагодити, чи, можливо, пустить групу кацапських інженерів та майстрів для цього, га?…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ФОТО: той самий солдат чи турист, який спалив авіабазу в Криму

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності