Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Якщо вірити Кулебі, Україна наростила…

Україна внутрішньо вийшла на непогані результати щодо виробництва боєприпасів. Вже створено промислову потужність, яка може задовольняти потреби, за наявності комплектуючих.

Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в коментарі Інтерфаксу.

“З ЄС віримо, сподіваємося, що вони нарешті вирішили всі свої внутрішні питання, і система ця запрацює. Але оскільки йдеться про ЄС, де дуже багато різних норм і процесів, ніколи не знаєш, що в них на завтра. Щодо боєприпасів ми вийшли внутрішньо на непогані результати. Треба віддати належне команді Олександра Камишіна та АТ Українська оборонна промисловість” – заявляє міністр закордонних справ України Кулеба.

Також міністр додав, що раніше МЗС більшою мірою було сконцентроване безпосередньо на пошуку снарядів у світі. Зараз же до цього додалося паралельне завдання – пошук комплектуючих, необхідних для виробництва боєприпасів в Україні.

“Ми бачимо, що створено промислову потужність, і вона може працювати і задовольняти не повністю, але непогано наші потреби, якщо буде постачання пороху, сумішей і, умовно скажемо, комплектуючих, необхідних для цього”, – додає дипломат Дмитро Кулеба.

Раніше ми писали, що наміри Білого дому виділити кошти на військову допомогу Тайваню не призведуть до зменшення підтримки України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також нагадаємо, що наміри деяких країн Євросоюзу домагатись продовження заборони на ввезення українського зерна після 15 вересня грають на руку путіну.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності