Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

ЯКЩО ВІРИТИ РЕЙТИНГАМ, – нас треба лікувати?!

“Слуга народу» продовжує втримувати лідируючу позицію в рейтингу довіри українців, на даний момент провладну партію готові підтримати на виборах – 18,0% громадян.

Про це йдеться в опитуванні Соціологічної групи «Рейтинг».

За даними опитування, 5%-ний бар’єр долають парламентські партії:

  • «Європейська солідарність» – 13,9% (наприкінці жовтня – 15,8%),
  • «Опозиційна платформа – За життя» – 10,7% (наприкінці жовтня – 12,0%),
  • «Батьківщина» – 10,1% (наприкінці жовтня-10,9%).

Уточняється, що партію Дмитра Разумкова «Розумна політика» підтримують 7,9% респондентів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Рейтинг інших політичних сил дещо нижчий. Так, партію «Сила і честь» підтримують 6,4%, партію Мураєва «Наші» – 5,5%, партію «Українська стратегія Гройсмана» – 5,0%, Радикальну партію – 4,5%, «УДАР Віталія Кличка» – 3,7%, партію Шарія – 3,1%, ВО «Свобода» – 2,1%. Рейтинг інших політичних сил – менше 2%.

Раніше ми писали, що якби вибори президента України пройшли в середині листопада 2021 року, то в першому турі найбільше набрав би Володимир Зеленський – 23,1% серед тих, хто голосуватиме і визначився з вибором. Порівняно з кінцем жовтня (25,1%) рейтинг чинного президента дещо знизився.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності