Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Яку битву виграв сьогодні Порошенко, – приїзд Блінкена чи вже наступні вибори?

Печерський суд Києва обрав запобіжний захід колишньому президенту України Петру Порошенку.

Як йшлося у трансляції засідання суду, Порошенку призначили запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання та зобов’язали його здати паспорти для виїзду за кордон.

Нагадаємо, 20 грудня минулого року Офіс генерального прокурора підписав підозру Петру Порошенку за звинуваченням у державній зраді та сприянні тероризму.

Документ стосується розслідування постачання вугілля з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей у 2014-2015 роках.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Після судового засідання Порошенко виступив з промовою перед тисячним натовпом, усіляко критикуючи сьогоднішню владу, він дипломатично назвав Путіна і Росію спільним аорогом для усіх, а Зеленського тільки своїм опонентом, а на завершення заявив: “Ми цю битву виграли!

Чи мав він на увазі нинішній приїзд в Україну держсекретаря США Блінкена, чи уже, можливо, свою перемогу на наступних президентських виборах?..

Ще однією тезою підозрюваного було: “Хотіли пороха? Порох є, тож дамо вогню!” – чи не заклик це до нового Майдану, запитують сьогодні політики.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності