Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Який відсоток канадійців в уряді і парламенті України? – українка стала міністром фінансів Канади

Христя Фріланд, яка донині була віце-прем’єром та міністром міжурядових справ в уряді Канади, отримала портфель міністра фінансів і стала першою жінкою на цій посаді.

Христя Фріланд замінить на цій посаді Білла Морно, який подав у відставку ввечері у понеділок після зустрічі з прем’єром Джастіном Трюдо.

Трюдо анонсував «невеликі зміни» до складу уряду, про які мають повідомити сьогодні протягом дня.

Коментуючи свою відставку, ексміністр Морно пояснив, що зараз «найкращий час для того, щоб новий міністр вів Канаду на шляху економічного відновлення після пандемії».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Христя Фріланд — етнічна українка по матері, кар’єра якої (до того, як піти в політику, Фріланд працювала журналістом) тісно пов’язана з нашою країною — вона починала в якості українського стрінгера газет Financial Times, The Washington Post та журналу The Economist.

Загалом чималий відсоток в Уряді та Парламенті Канади становлять українці, у зв’язку із чим у соцмережах запитують: “а який відсоток в уряді та парламенті України становлять українці, чи не краще для ефективності туди запросити канадійців?

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності