Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Янукович бачить Льовочкіна Президентом України?

Увага! Фейк

«Сергій Льовочкін – ​успішний політик. Багато хто вже почав пророкувати йому крісло прем’єр-міністра. Але я беру вище. Це майбутній Президент України», – ​про це у своєму інтерв’ю інтернет-виданню МИР заявив з Росії колишній український президент-утікач Віктор Янукович, який нещодавно повідомив громадськість, що має намір повернутися у велику політику.
Екс-президент заявив, що Сергій Льовочкін – ​один із тих українських політиків, з ким він все ще підтримує спілкування.

«Зараз я всіляко підтримую Сергія, планую робити це і надалі», – ​додав він.

«Як Ви бачите, сьогодні він займає не останнє місце в українкою політиці. До його думки прислухаються, з його думкою рахуються. В Україні він – ​безперечний опозиційний лідер. І як би важко зараз не було, як би той же «Опозиційний блок» не ущемляли, він все одно йде вперед. Бо таких як Льовочкін усунути не так то й просто», – ​вважає Віктор Янукович.
На його думку, в Україні Сергій Льовочкін вже «робить життя людей кращим».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Під тиском влади він став лише сильнішим, він не пішов з поля битви, а й далі на свій страх і ризик продовжує працювати на благо країни. Звичайно, коли тобі тут і там вставляють палиці в колеса, це набагато складніше. Але він – ​молодий, повний амбіцій, здорових амбіцій, і він хоче зробити життя людей кращим, – ​упевнений колишній президент. – ​Він це вже робить. Тут і зараз – ​ось його принцип. Він не з тих, хто буде вичікувати зручного моменту».

Нагадаємо, що нещодавно утікач і екс-міністр МВС уряду часів Януковича Захарченко в своєму інтерв’ю заявив, що справжнім винуватцем і замовником подій на Майдані є саме Сергій Льовочкін.

Джерело: МИР

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності