Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ЯРОШ: ЦЕ ПРОВОКАЦІЇ МЕДВЕДЧУКА

Дмитро Ярош вважає, що події в Мукачевому спровоковані Медведчуком.

Лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош вважає, що події в Мукачевому спровоковані Медведчуком. Лідер «Правого сектора» Дмитро Ярош заявив, що події в Мукачевому були спровоковані лідером громадського руху «Український вибір» Віктором Медведчуком. Про це він сказав сьогодні під час з’їзду «Правого сектору» в Києві, передає УНН з посиланням на Twitter організації.

«Події в Мукачевому спровоковані Медведчуком», – сказав Д. Ярош на з’їзді забороненого в Росії ПС. Також він підкреслив, що революція триває і вона обов’язково закінчиться перемогою.

За останні п’ятнадцять років Віктор Медведчук доклав куди більше зусиль для обвалу української економіки, деградації суспільства та створення передумов для війни всередині країни, ніж всі Януковичі, Яроші, Порошенки і Коломойські разом узяті. Навіть Ахметов з Льовочкіним поряд не стоять з паном Медведчуком. Будучи єдиним протеже Путіна в Україні, «есдек» виконував план Кремля чітко і без зайвих питань. Чи розумів завгосп Кучми до чого веде країну? Звичайно ж розумів. Чітко і до дрібниць… Чому Медведчук залишається на волі, коли саджають всіх, кого не лінь? Все просто: Вітя вміє відкупитися куди краще, ніж будь-який Клюєв чи Лозинський, вважають представники і прихильники партії, яка цієї неділі повідомила, що не братиме участі в місцевих виборах цієї осені.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, позаминулої неділі, «Правий сектор» провів на Майдані у Києві численне віче, на якому декотрі ЗМІ, як і окремі виступаючі на ньому гості, нарахували біля 100 тис. учасників?! Та як видно з деяких фото, вітчизняні журналісти таки схильні до значного перебільшення, адже на площі значну її частину займали велетенські рекламні щити, поміж якими саме стояли учасники, та було чимало перехожих глядачів, які в цей момент прогулювалися головним майданом країни…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності