Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Ярош запропонував «Свободі» об’єднатись

Лідер «Правого сектора», депутат Верховної Ради Дмитро Ярош запропонував об’єднатися партії «Свобода».
Про це він написав у Facebook, реагуючи на арешт екс-нардепа від «Свободи» Юрія Сиротюка.

«Вчора відбулося чергове судилище над українськими патріотами. На цей раз режим посадив за ґрати колишнього тризубівця, а тепер свободівця Юрія Сиротюка. Влада включила жорна боротьби з націоналістами на повну. Незважаючи на певні розбіжності, необхідно подолати роз’єднаність націоналістичного руху. Тільки так можна зупинити репресії і знову стати двигуном боротьби за Свободу, Справедливість, Добробут українців», – ​зазначив лідер «Правого сектора».

Ярош також закликав звільнити Сиротюка.

«Свободу Юрію Сиротюку і всім іншим українським патріотам, яких правлячий режим кинув за грати! Слава Україні!» – ​Йдеться в його повідомленні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, 11 вересня Печерський районний суд Києва ухвалив рішення арештувати на 60 діб колишнього нардепа від ВО «Свобода» Юрія Сиротюка за кримінальним провадженням про заворушення біля Верховної ради 31 серпня 2015.
Зі слів політаналітиків таке об’єднання на рівні двох партій тільки швидше підштовхне їх до повного політичного занепаду і руйнації, адже ВО «Свобода», яка уже значно раніше 31 серпня наблизилася до цієї межі, може потягнути за собою у прірву й «Правий сектор», який останнім часом ніби то стабілізувався.

Натомість, якщо говорити тільки про якісь спільні політичні акції,   ​то, враховуючи чималу нехай і дещо анархічну та все таки воєнізовану потужність обох партій, кількість їхніх симпатиків на місцях по областях, це може перетворитися у потужну силу для початку нової чергової революції. Тому не, мабуть, не здивує, якщо за подібним об’єднанням раптом спливе гаманець якогось опального нині олігарха, який ставить на сукно у цій грі дуже багато, продовжують аналізувати фахівці.

А згодом, під час 32 з’їзду ВО «Свобода», Олег Тягнибок, звертаючись до делегатів, запропонував прийняти пропозицію Яроша, щоб представники ПС могли висуватися на місцевих виборах за списками «Свободи».

Підготував Валентин Принципа

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності