Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Ярош заявив про черговий замах на нього

У минулому номері «ЗЛ» уже повідомляла про те, що нещодавно голову «Правого сектору» Дмитра Яроша було сфотографовано в одному з торгових центрів Дніпропетровська у супроводі численої озброєної охорони.
Отож, як виявляється, саме співробітники СБУ минулого тижня попросили нардепа і лідера «Правого сектора» Дмитра Яроша збільшити кількість охорони через черговий замах.

Про це він розповів в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Та не боюся я нічого. Це не моя примха – ця охорона. Це рішення «проводу». Вони за мене бояться. Кажуть те ж саме: «символ» і таке інше … Вони ходять, вони обмежують мій особистий простір і крім дискомфорту я нічого не відчуваю від їх присутності. Це не просто охорона, я з цими хлопцями не один бій пройшов, це мої побратими, тому легше. Але все-таки вони занадто мене оберігають, як на мене. І нічого не можу вдіяти, це не моя прерогатива, цим СБ «Правого сектора» займається, а тут прийшли ще СБУшники минулого тижня і черговий вже замах на мене, операцію нібито проводять, знову попросили збільшити кількість охорони», – заявив він.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності