Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Яценюк вимагає кари для Саакашвілі

В минулому номері «ЗЛ» ми чимало уваги присвятили війні між Саакашвілі та представниками «Привату» Ігоря Коломойського. І, як виявляється, не помилилися, сказавши, що війна між ними набирає обертів.

Так прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, якого уже давно називають людиною Коломойського, запропонував встановити персональну відповідальність кількох голів ОДА за «завалену» роботу над субсидіями. Серед них – керівник Одещини Міхеїл Саакашвілі.
Під час сьогоднішнього засідання Кабміну Яценюк запропонував провести нараду з головами ОДА східного і південного регіонів щодо виконання місцевою владою її обов’язків щодо оформлення субсидій.

Виявилось, що показники оформлення заяв на отримання субсидій найгірші у таких областях: в Одеській (43%), Харківській (48%), Закарпатській (53%), Чернівецькій (54%), Донецькій (50%) і Луганській областях (35%). «Мене дуже турбує ситуації по цих областях, які завалили роботу по субсидіях. Пропоную протокольне рішення Кабінету Міністрів України про персональну відповідальність глав Одеської, Чернівецької, Харківської, Закарпатської областей стосовно соціального забезпечення громадян країни і оформлення субсидій», – наголосив Яценюк.

За його словами, багатьом людям не буде чим платити по своїх платіжках саме тому, що місцева влада не виконала свою функцію.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності