Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Єдиним конкурсантом на депдиректора в Полтавській міськраді була донька Киви

Дочка скандального нардепа від ОПЗЖ Іллі Киви Катерина виграла конкурс на посаду директора Департаменту з питань реєстрації в міськраді Полтави.

Про це повідомляють усі ЗМІ Полтави.

Конкурсна комісія визнала її переможницею конкурсу на заміщення вакантної посади. При цьому Катерина Кива була єдиною, хто подав документи на конкурс.

За даними комісії, Кива успішно здала тестове завдання і виконала три практичних завдання на “добре”, “відмінно” і “відмінно”. Вона отримала 23 бали з 25 можливих.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тепер її рекомендуватимуть на призначення директором департаменту.

На початку лютого Ілля Кива підтвердив, що його 27-річна дочка подає документи на конкурс. Про це писало видання “Полтавщина”.

Вона доросла, їй 27 років. Вона самостійно прийняла це рішення. Якщо виграє конкурс — буде працювати. Не виграє – займеться чимось іншим“, – говорив Кива.

Катерина Кива закінчила Харківський національний юридичний університет ім. Ярослава Мудрого та Національну академію внутрішніх справ в Києві.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

З 2017 року працювала в поліції.

У вересні минулого року вона звільнилася з посади старшого інспектора відділу організації відбору та проведення атестації в департаменті кадрового забезпечення поліції.

ФОТО із мережі

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності