Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

“Єврейського Нобеля” – Genesis, отримав голова ради директорів Pfizer

Сьогодні, 19 січня, Фонд премії Genesis, яку ще називають «Єврейським Нобелем», оголосив доктора Альберта Бурла, голови та головного виконавчого директора Pfizer, лауреатом премії Genesis Prize 2022 року.

Про це повідомляється на сайті премії.

Доктор Бурла отримав найбільшу кількість голосів у нещодавній глобальній кампанії, в ході якої 200 тисяч людей у ​​71 країні проголосували онлайн.

Вибір тих, хто голосував, був одноголосно схвалений дев’ятьма суддями відбіркової комісії Genesis Prize.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Комітет подякував доктору Бурлу за його лідерство, рішучість та готовність піти на великий ризик при створенні безпечної та ефективної вакцини проти COVID-19 у рекордно короткі терміни: місяці замість років.

Доктор Бурла звернувся до Фонду премії «Генезис» із проханням направити його премію у розмірі 1 мільйона доларів на просвітницьку роботу на тему Голокосту, особливо з акцентом на трагедії, пережитій грецькою єврейською громадою.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності