Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Європейський інвестбанк допоможе «Укрзалізниці» вижити під час війни, – керівництву АТ, яке має найвищі в Україні зарплати?

Європейський інвестбанк допоможе «Укрзалізниці» вижити під час війни Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) та АТ «Укрзалізниця» підписали грантову угоду від ЄС на суму €6,7 мільйонів для підтримки життєдіяльності компанії під час великої війни. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

“Грант ЄС допоможе покрити найнагальніші потреби єдиної в Україні залізничної компанії, яка підтримує українську економіку та українців упродовж жорстокого другого року війни”, – йдеться в повідомленні.

Спочатку грант від ЄС у розмірі 6,7 млн євро для “Укрзалізниці” передбачався для проєкту ЄІБ “Модернізація української залізниці” для вдосконалення та електрифікації частини залізничної системи в Україні. Однак з війною потреби змінилися.

“Відповідно до рішення Європейської комісії, початковий грант було перепрофільовано на термінову екстрену підтримку “Укрзалізниці” з метою забезпечення продовження функціонування залізниці та задо

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Підтримка Укрзалізниці та українців з боку наших партнерів є як ніколи важливою. Ми цінуємо те, як Європейський Союз та Європейський інвестиційний банк оперативно реагують на наші потреби. Це вкрай важливо для підтримки ліквідності компанії, відновлення пошкодженої ворогом інфраструктури та забезпечення стабільної роботи залізниці”, – прокоментував член правління компанії Антон Мішин.

Керівниця відділу “Економічна співпраця, енергетика, інфраструктура і довкілля” представництва Євросоюзу в Україні Клое Алліо наголосила, що співпраця у транспортному секторі залишається пріоритетом для ЄС, і включає, зокрема, розширення залізничного сполучення між ЄС та Україною.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності