Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Їхні матроси воюють на суходолі під Вугледаром…

Через брак живої сили кацапи кидають на фронт усіх, кого тільки можна, навіть кваліфікованих спеціалістів військово-морського флоту.

Про кризу в лавах загарбників свідчить російський гранатометник, який здався у полон ЗСУ, повідомляє група «Інформаційний опір». Вказується, що Денис Золотов із 2014 року служив за контрактом на флагмані Тихоокеанського флоту рф гвардійському ракетному крейсері «Варяг» (систершип потопленої «Москви»). Однак у листопаді минулого року через нестачу живої сили на фронті командування ЗС рф відрядило 30-річного Золотова на поповнення до 155-ї окремої гвардійської бригади морської піхоти, яку якраз знову розбили ЗСУ.

Незважаючи на те, що Золотов на кораблі служив радіометристом, на війну в Україні його відправили як гранатометника. Згодом ЗСУ знову практично повністю знищили 155 бригаду морської піхоти під Вугледаром, де він потрапив у полон.

Як розповідає росіянин, на фронті новоприбулих забезпечили геть не по-елітному.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Морська піхота звучить, звісно, красиво, але в цій бригаді нас не забезпечили всім необхідним», – коментує він. Солдати отримали автомати Калашникова старого зразка, замість сучасних бронежилетів їм видали «Корсари», в яких «дуже незручно пересуватися».

Бійці сумнозвісної 155-ї бригади морської піхоти потрапили у полон після невдалого штурму Вугледару. Ця бригада раніше «прославилася» у Бучі та Ірпені.

Нагадаємо, під час штурму Вугледару була повністю знищена розвідувальна рота 155-ї окремої бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту рф.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності