Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Їхній паровоз уже летить до Африки, минувши “в коммуне остановку”

Директор Інституту країн Азії та Африки московського держуніверситету Олексій Маслов заявив, що діти у російських школах вивчатимуть африканські мови – суахілі та амхарську.

Про це пишуть пропагандистські ЗМІ.

«У нас готується нове покоління людей, які здатні розуміти менталітет та основні моделі розвитку Африки, та розуміти, що Африка – це не просто великий та єдиний континент. Є різні регіони з різними економічними та політичними традиціями», — сказав Маслов.

Заступник міносвіти рф заявив, що міністерство працює над підготовкою міжурядових угод про взаємне визнання освіти з Угандою, Єгиптом і Марокко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Загалом, за його словами, угоди про співробітництво підписуються ще з вісьмома країнами – Маврикієм, Алжиром, Камеруном, Конго, Малі, Ганою, Гвінеєю та Екваторіальною Гвінеєю.

Нагадаємо, глава мзс росії сергєй лавров поїхав у турне країнами Африки, щоб спробувати пом’якшити міжнародне обурення через широкомасштабне вторгнення росії.

Зазначимо, що й Україна розпочала відкриття нових посольств в Африці із прискориними темпами, як заявив раніше глава МЗСУ дмитро Кулеба.

Розвідка Британії у своєму щоденному зведенні щодо війни в Україні пояснили цілі, з якими глава мзс рф сергєй лавров поїхав у турне країнами Африки.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

З міністром закордонних справ росії сергієм лавровим трапилися «дві прикрі несподіванки» під час його січневого турне країнами Африки.

Тимчасовий уряд Малі заявив, що голова відділу з прав людини миротворчої місії ООН має 48 годин, щоб залишити країну, оскільки її оголосили персоною нон грата.

А ось і улюблена колись кацапами їхня пропагандонська пісенька “Наш паровоз, впєрьод лєті – в коммунє остановка…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності