Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Їм на оленях їздити, а Кремль їх у танки посадив…

На Сумщині в село заїхало 4 російські танки.

Місцеві сидять по хатам і спостерігають з цікавістю за життям ссавців. Танки зупиняються, вилазить екіпаж, з двух танків зливають топливо до інших двох і ними кудись поїхали. А два покинутих танки стоять посеред села. Місцеві вибігли тай  встромили в танки прапори України і чкурнули по хатам, сидять чекають. Тут повертаються перші два танки. Мабуть дістали пального? А тут бачать два танки з українськими прапорами і, не довго думаючи, давай їх розстрілювати. Розстріляли свої танки, під’їхали і зрозуміли, що це свої, засмутилися.

Місцеві давляться зі сміху тихенько.

А два танки , що лишилися на ходу, поїхали село об’їжджати. Певно заблукали. А там місток на 5 тон для легкових автомобілів. Заїжджає один танк, і обвалю’ється міст, танк клює носом в річку, тоне весь з екіпажем. Місцеві уже в голос регочуть. Залишився один танк. Їздив-їздив, знайшов рівчак і перевернувся там. Виліз екіпаж, штовхав-штовхав, так і лишили той танк там, а москалі пішли геть.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ось так село без єдиного пострілу з двома лише прапорами України перемогли чотири танки російських окупантів.

Із соцмереж…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності