Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Їй 38, йому 90 – український хореограф “взув” відомих мільярдерів

Знаменитий танцюрист і хореограф Григорій Чапкіс, який є суддею четвертого оновленого сезону шоу «Танці з зірками», в 90 років в четвертий раз пов’язав себе узами шлюбу. Про це він розповів в четвертому ефірі проекту, в якому судді і учасники розповідали про переломні моменти в житті.

«Рік, який змінив моє життя – це 2020. У цьому році я відзначив 90-річчя і знову одружився. Я намагаюся бути гідним тієї жінки, яка присвятила мені свої роки на заході мого життя », – сказав Чапкіс. Він також додав, що в цьому році він придбав нову квартиру і машину.

Обраницю Григорія Миколайовича звуть Людмилою, їй 38 років.

Як раніше розповідав сам Чапкіс, познайомилися вони зовсім випадково. Каже, що він навіть не підозрював, що в своєму поважному віці може закохатися, як хлопчисько.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Ми зустрілися в магазині. Я закашлявся. А вона простягнула мені цукерку від кашлю: «Візьміть – вам відразу стане легше». Дала кілька порад. Я подякував їй, простягнув свою візитку і пожартував: «Раптом ви захочете танцювати». Ми розлучилися. Навіть не знав, як її звати. А на наступний ранок дзвінок: «Григорій Миколайович, доброе утро!» Я навіть не зрозумів, хто це. Вона нагадала про вчорашню зустріч і запитала: «А ви не забули випити таблетку від кашлю?»

Зізнатися, мені вже давно ніхто нічого подібного не говорив – не дбав, не питав, як себе почуваю. І раптом чужа людина цікавиться! Я кажу: «Дякую, ви мене зворушили своєю увагою». Ми розговорилися. Запропонував зустрітися, запросив її на чашечку кави. Це був початок нашої історії. Ми стали обідати разом, не будуючи при цьому ніяких планів. А потім відчув, що мені її не вистачає. Я потягнувся до неї, вона – до мене. І ось я знову думаю про те, хто це щастя надіслав мені? Звідки? Що, я шукав її або вона мене? “, – розповідав Григорій Чапкіс.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності