Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

«ЮДЕЙСЬКА ВІЙНА». НОВИЙ ЕПІЗОД

Шанси Фірташа виграти в суді у Відні різко зросли, а головне, що ФБР уже отримало відмову у екстрадиції опального олігарха до США, де його буцімто звинувачують у корупції.

Про це в ході телемарафону «Україна понад усе» на «5 каналі» заявив Вадим Рабінович, народний депутат, «Опозиційний блок».

«Поки що слухали лише тільки сторону захисту. Промова адвоката була дуже сильною, вона каменя на камені не лишає від позицій звинувачення. Я думаю, шанси виграти виросли», – каже Рабінович.

За його словами, свідчення проти Фірташа – анонімні і, мабуть, не проблемні для захисту.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Суддя сказав, що свідчення проти Фірташа базуються на двох анонімних свідченнях, але нам їх не показали, тобто, мабуть, у звинувачення там справи зовсім погані», – каже нардеп.
Нагадаємо, наразі в суді у Відні продовжується засідання у справі Дмитра Фірташа. Як відомо, в України до нього претензій нема, а ось повернення Фірташа до України не окрім уряду США також не з руки й іншому опальному олігарху, враховуючи його нинішнє протистояння з Петром Порошенком, Ігорю Коломойському, який уже давно зазіхає на бізнес Фірташа.

Нагадаємо, що народні депутати Олег Ляшко та Борислав Береза звернулися до Президента України із закликом пояснити заяви Фірташа, які він зробив 29 квітня у суді Відня.

Зокрема, депутатів цікавить повідомлення про домовленість між Порошенком, Кличко і Фірташем проти Юлії Тимошенко. Про це кожен з них висловився на своїх сторінках у соцмережах. За словами Ляшка, мовчання Президента говорить про те, що він залежить від олігарха. У той же час почуте дає право відсторонити Порошенка від посади, упевнений нардеп.

На думку Борислава Берези, Порошенку необхідно прислухатися до власного інстинкту самозбереження, інакше його політичне майбутнє буде гіршим, ніж у Віктора Ющенка. Береза впевнений, що зараз необхідно змінити вчорашній курс і відмовитися від «договорняків». Союзником Порошенка може бути тільки Україна, вважає Береза, навіть, незважаючи на те, що Президент так довго ігнорував інтереси України і приносив їх у жертву всім своїм друзям.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У колі Президента заяву Фірташа прокоментували, як спробу його очорнити. У той же час Кличко повідомив, що у вказаний Фірташем день він з ним не зустрічався, а відзначав день народження брата.
Загалом українців останнім часом все більше не покидає враження, що в Україні нині пишеться продовження відомого твору єврейського історика І ст. н. е. Йосифа Флавія «Юдейська війна», тільки гинуть на цій війні чомусь українці та інші…

Ярослав Гібура

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності